Luonto on meitä lähellä

Kiinteistömme on tilava, lähes 300m² yksikerroksinen, kodikas ja lämminhenkinen talo. Talossamme on erillinen kokoustila, joka takaa rauhallisen ympäristön vierailuille ja tapaamisille.

Yhteiset tilamme antavat mahdollisuuden koko talon väen yhdessäololle ja rentoutumiselle. Talosta löytyy runsaasti harrastetilaa. Muutaman hehtaarin kokoisella tontillamme on myös kenttä ja maneesi mahdollistamassa monipuolisen liikkumisen säällä kuin säällä.

Taloamme ympäröivät pellot ja metsät, joita käytämmekin paljon luonnossa liikkumiseen. Pihatiemme varresta on myös helppo pinkaista vaikkapa lenkille läheiselle valaistulle pururadalle tai vaikkapa mäenlaskuun lumien tultua.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta ja talomme hevoset antavat virikkeitä meidän kaikkien arkeen. Hevoset ovat osa toimintaamme ja niistä huolehditaan suurella rakkaudella.

Talomme jokainen lapsi ja nuori saa oman tilavan ja itselleen mieleisen huoneen. Huoneet ovat peruskalusteilla varustettuja. Jokainen saa tehdä huoneestaan oman näköisensä yhdessä ohjaajien kanssa. Tavoitteena on viihtyminen ja kotiutuminen Taikaan.

Henkilökuntamme  on kokenutta ja ammattitaitoista. Olemme aina läsnä antamassa kokonaisvaltaisen tukemme ja huomiomme talomme lapsille. Kouluttaudumme säännöllisesti ja olemme yhteen hitsautunut tiimi, joka tekee töitä sydämellä lastemme parhaaksi.