Lapsena Taikatalossa

Sinulla on käytössäsi oma huone, joka sisustetaan juuri sinun näköiseksesi. Yhteisiä tiloja talossamme on runsaasti ja vietämme niissä paljon aikaa. Jokaisella lapsella on oma puhelin ja siinä internetyhteys. Ystävät ja heidän tapaamisensa on tärkeää ja heitä on mahdollista tuoda Taikatalolle tai tavata muualla.

Koulunkäynti ja opiskelu on tärkeä osa arkeasi ja me tuemme sinua siinä tiiviisti. Taikatalon lapset käyvät koulua Rauman kaupungin koulutoimen alaisuudessa yleisen opetussuunnitelman mukaisesti. Yhteistyötä teemme aktiivisesti koulutoimen kanssa ja kaupungin erityisopetuksen yksikköjen kanssa. Jos koulunkäyntiin tarvitaan jossain vaiheessa tiiviimpää tukea on Taikatalon aikuisilla mahdollisuus tukea opintoja tulemalla kouluun tueksi. Koulunkäynnin voi myös suorittaa osittain Taikatalolla aikuisten ohjauksessa koulutoimen kanssa yhteistyössä. Jatko-opintoihin voi erikoistua monella alalla Sataedun Winnovan toimipisteiden linjoilla. Opiskelu lukiossa ja yliopisto-opintojen parissa on Raumalla myös mahdollista.

Haluatko harrastaa jotakin? Harrastukset ovat tärkeitä ja mikäli sinulla ei ennestään ole niitä niin autamme sinua etsimään mieleisesi. Raumalla on paljon mahdollisuuksia harrastamiseen.

Taikatalolla asuu monenlaisia eläimiä ja sinulla on mahdollisuus osallistua niiden hoitamiseen.

Meillä on paljon tiloja harrastamiseen: pelejä, puutöitä, polkupyörän/ mopon tuunausta ym.